Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Logo-02-2@2x

Voksbehandlinger


Book Tid

HÅRFJERNING MED VOKS

Hos Maribella Beautyspot er kvaliteten af voksbehandlingerne altid i top. Vi holder os hele tiden opdateret ift. produkter og metoder, for at holde kvaliteten høj samt for at gøre en voksbehandling til en så god oplevelse som muligt.

Til intime voksbehandlinger og de mere sensitive områder (såsom ansigt og armhuler), benyttes hardwax. Vi har flere forskellige alt efter hud- og hår-type, så vi kan tilpasse behandlingen lige netop dig.

Til voks af større områder såsom ben, ryg/bryst, arme bruger vi stripvoks enten i rulle eller flydende med spatel. Vi renser af og bruger let olie under voksen for at beskytte din hud. Vi ser altid hvad der er den bedste løsning for lige netop dig, og derfor at fremgangs måden variere en smule.

Vi benytter voks fra Perron Rigot, som er en af de førende brands på markedet. Siden sin grundlæggelse i 1936 er Perron Rigot blevet et af de førende, professionelle voksmærker. Det er voksmærke Nr. 1 i verdens største voksmarkeder, og sælges i næsten 100 lande. Perron Rigot™ har patenteret over 20 vokse og har skabt den første voks til lave temperaturer, den første stripløse voks og en af de første hypoallergene vokse.

såsom

Vigtig viden før din voksbehandling: