Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Logo-02

Lash Extensions Klassisk Lashes Flat Lashes Hybrid Lashes

Spar tid og få optimal volume og form med Lash Extensions

Eyelash extensions er små syntetiske vipper lavet i nylon, der bliver påsat dine egne vipper. De er som udgangspunkt sorte fra rod til spids og smukt buede. Der findes overordnet 2 metoder; single og volume. Single lashes er et enkelt kunstigt vippehår der påføres et enkelt af dine egne vippehår.

Volume er en lille vifte bestående af 2-6 kunstige vippehår der påføres et enkelt af dine egne.
Vipperne der benyttes til volumen er tyndere end ved single, da der altid tages højde for vægten på vippen og styrken af dine egne vipper, så vi ikke belaster eller skader dine vipper. Der benyttes forskellige størrelser, længder og kurver for at tilpasse sættet til dine egne vippers styrke, samt hvad der passer til din øjenform og ansigt.

I klinikken udfører vi klassisk single, flat lashes (også en single metode) og hybrid, som er en blanding af single og volumen.
For at opnå den bedste holdbarhed, anbefaler vi daglig afrensning med godkendt vippe shampoo. De fleste har behov for en stor opfyldning ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt, hvor lang tid der går imellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger, hos andre 4 uger. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel.
HUSK fjern aldrig selv dine extensions!

VIPPETYPER

BEHANDLINGSTYPER

Klassisk lashes

1:1. Single lashes. Der påsættes 1 extensionshår til 1 af dine egne vipper. Det mest naturlige resultat af de forskellige metoder. Giver et strømlinet og lækkert øjenlook.

Nyt sæt

2 timer (2,5 time ved Hybrid). Der bliver påsat så mange vipper som muligt i forhold til dine egne, så du har et fyldestgørende vippelook. Nogle får en kunstig vippe på alle sine egne vipper, der ikke er babyhår, mens andre har mange vipper selv og derfor ikke kan få dækket alle vipperne indenfor tidsrammen. Hvis det er tilfældet og man gerne vil have fyldt fuldt ud anbefaler vi en lille eller medium opfyldning indenfor en uges tid, for at have det helt perfekte udgangspunkt.

Flat lashes​

1:1. Single lashes. Her bruges der en speciel form for vipper der er trykket flade, hvilket giver et udseende af tykkere vipper, uden at gå på kompromis med vægten af vippen. Da vipperne er helt flade er de faktisk lettere end alminde lashes og føles fjerlette at have på. Giver et lidt mere tydeligt resultat, mere i stil med et mascara look.
*MEST POPULÆRE*

Medium opfylding

45 minutter. Benyttes hvis det er 1-2 uger siden sidste behandling.

Hybrid lashes

Blanding mellem single og volumen. Giver et mere fyldigt og fluffy resultat end single alene kan gøre. Er rigtig god til folk med sparsomme vipper eller dem som bare gerne vil have mere.

Stor opfyldning

60 minutter (75 min ved Hybrid). Din primære opfyldning hver 3. uge. For nogle med mange vipper kommer de til en stor hver 2. uge, for at have perfekt opfyldte vipper hele tiden uden tydelige huller.

Volume

Volume er en lille vifte bestående af 2-6 kunstige vippehår der påføres et enkelt af dine egne.
Volume kan laves på mange forskellige måder og tilpasses dine ønsker om et enten naturligt resultat eller mere markant og voluminøst.

Volume opfyldning

105 min. En god solid beautynap. Din primære opfyldning hver 3. uge. For nogle med mange vipper kommer de til en stor hver 2. uge, for at have perfekt opfyldte vipper hele tiden uden tydelige huller.

 1. Kom uden makeup til din behandling. Har du fjernet makeup med en olieholdig makeupfjerner inden behandlingen, skal det være min. 2 timer inden, hvis der skal være garanti for at det ikke påvirker holdbarheden.
 2. Undgå gerne for meget koffein inden, da det hos nogle kan give rystelser på øjnene, hvilket giver en langsommere påsætning i forhold til korrekt isolation af vipper.
 3. Glæd dig til at få en afslappende lash-nap. Det er 100% tilladt at falde i søvn under behandlingen hos os 😉
 1. Undgå Solarium og hårfarvning, samt at rede dem for ofte med en børste.
 2. Undgå meget vand på vipperne. Også damp i forbindelse med fx dampbad.
 3. Undgå træning eller andre fysiske udfoldelser, hvor man sveder.
 • Undgå at bruge vat og vatpinde på vipperne, da de små fibre kan sætte sig i dine extensions.
 • Børst vipperne dagligt med en ren børste. Du får udleveret en børste til behandlingen.
 • Lad så vidt muligt vipperne og øjenomgivelser være, således der hverken pilles, rykkes, gnides og hives i vipperne. Det ødelægger både dine naturlige hår og extensions.
 • Brug aldrig vandfast mascara eller makeup fjerner med olie på vipperne, da olien vil påvirke bindingen af limen.
 • Brug ikke vippe bukker eller curler.
 • Vask vipperne hver dag og især efter træning, da sved kan være med til at give en dårligere binding. Brug en vippe shampoo, så vipperne får fjernet alle fedtstoffer, der kan påvirke bindingen af limen, det giver en bedre holdbarhed.
 • Når vipperne er våde duppes de tørre med en serviet eller toiletpapir.
 • Opfyldning anbefales hver 3. uge (stor opfyldning), for at holde det fyldige look.
 • Brug en vippebalsam for bedre holdbarhed og optimal pleje og fugt til dine vipper og extensions.
 • Benyt kun vippeserum der er godkendt til at benytte sammen med dine extensions, så de ikke ødelægger holdbarden. Spørg din vippetekniker til råds.

HER SKAL KIM SKRIVE EN TEKST!!