Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Logo-02

Manicure Pedicure Shellac Gele Forlængelse Gele Forstærkning

FORKÆL DIG SELV MED FLOTTE NEGLE

Vi laver både shellac på egne negle og negleforlængelse med gele.

CND Shellac er det bedste fra begge verdener af gele og neglelak. En neglelak med holdbarhed, mindende om en gele, på op til 14 dage. Den kan dog stadig opløses som en neglelak, så den ikke skal files af som gele f.eks skal.
Der findes et utal af farver, så du er sikker på at kunne finde noget der falder i din smag. Farverne bliver jævnligt fornyet, så udvalget er stigende og hele tiden i udvikling.

 

Vores shellac behandlinger inkluderer en mini manicure/pedicure, så vi har det aller bedste grundlag for en stærk og holdbar lakering.

Der kan bestilles almindelig helfarve, med glitter/ folie design, fransk design og skal det var ekstra fancy udfører vi også håndmalet design.

MANICURE

PEDICURE

Manicure

Håndbad, neglene tilfiles, neglebånd fjernes, polering og afsluttende olie og cremepleje

Pedicure

Fodbad, hård hud files, neglene tilfiles, neglebånd fjernes, polering og afsluttende olie og cremepleje.

Luksus manicure

Håndbad, neglene tilfiles, neglebånd fjernes, peeling, maske, massage, polering og afsluttende olie og cremepleje

Luksus Pedicure

Fodbad, peeling, hård hud files, neglene tilfiles, neglebånd fjernes, maske, fodmassage, polering og afsluttende olie og cremepleje.

SHELLAC

GELE NEGLE

Shellac Mini-Mani

Der bliver udført en mini manicure hvor neglene tilfiles og neglebånd fjernes, inden shellac lakeringen. Behandlingen afsluttes med olie og cremepleje.

Der kan vælges mellem Helfarve, Fransk (både klassisk og farvet) og Glimmer/Folie. Det er også muligt at tilkøbe håndmålet design hvis der skal gøres ekstra ud af det med f.eks. blomster, stjerner eller hvad fantasien nu lyster.

 

Gele Forlængelse

Vi udfører gele forlængelser i CND Brisa Gel i klinikken. Laves både på tip og skabelon, og form og længde er op til dig, med vejledning fra vores negletekniker i hvad dine negle kan bære og hvordan de holdes sunde.

Du kan vælge i mellem en forlængelse i ren gele hvor farven blot er det gelen er, eller du kan vælge en eller flere af vores mange shellac farver. Det er muligt at tilkøbe glimmer/folie og håndmalet design.

Shellac Mini-Pedi

Der bliver udført en mini pedicure hvor neglene klippes og tilfiles samt neglebånd fjernes, inden shellac lakeringen. Behandlingen afsluttes med olie og cremepleje.

Der kan vælges mellem Helfarve, Fransk (både klassisk og farvet) og Glimmer/Folie.

Ønskes fodbad eller fjernelse af hård hud, skal du vælge en af vores pedicure behandlinger og tilvælge shellac i forbindelse med mani/pedi.

 

Gele Forstærkning

Ønsker du ikke forlængelse, men blot ekstra styrke på dine egne negle, og måske få dem til selv at vokse sig lange, så er det forstærkning der er løsningen.

Vi laver primært forstærkninger med CND Plexigel, men CND Brisa Gel kan også vælges.

Du kan vælge i mellem en forstærkning i ren gele hvor farven blot er det gelen er eller helt klar gennemsigtig, eller du kan vælge en eller flere af vores mange shellac farver. Det er muligt at tilkøbe glimmer/folie og håndmalet design.

 

IMG_5341
91F512C6-EF3E-43A3-B9F0-88C80BECC162