Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Logo-02

Ansigtsbehandlinger

FORKÆL DIG SELV MED EN ANSIGSTBEHANDLING

Hos Maribella Beautyspot bliver der taget udgangspunkt i din hud og hvad den har behov for. Der kan derfor godt være forskel fra gang til gang, da din hud altid vil være vores guide til rette behandling. Du vil også blive guidet i evt. opgradering eller nedgradering alt efter hvad din hud siger, og hvordan tiden selvfølgelig er i klinikken den pågældende dag.

Det er også muligt at booke tillægsbehandlinger i form af f.eks. ekstra dybderens (hvis man ved man har meget at udrense), frygtsyre, diamantslibning, samt div. voksbehandlinger i ansigt. Er du i tvivl om hvilken behandling der passer bedst til dig kan du altid kontakte os og spørge til råds, og ellers kan du booke lidt ekstra tid ind og så ser vi på din hud når du kommer hvad den har brug for.

Vi behandler i produkter fra Vie Collection og Phytoceane.

BEHANDLINGSTYPER

KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Denne behandling sørger for at få givet din hud en god omgang luksus, både med gennemgang og udrensning af huden, samt en lækker afslappende massage, der får dig til at slappe helt af og løsner op for spændinger, samtidig med at den giver en godt blodgennemstrømning der skaber en fantastisk glød til ansigtet.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, hudanalyse, dybderens, ret af bryn, massage (ansigt, nakke, hals, decollete), specielt tilpasset maske, afsluttende cremer.
Varighed: 60 min.

OBS: Ønsker du en mere virksom behandling, kan det anbefales at tilbooke en frugtsyre eller diamantslibning.

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Skal du have en ekstra fornemmelse af luksus, afslapning og afspænding, er denne behandling her perfekt til dig. Den får dig helt ned i gear, og du går herfra med fornyet energi og udstråling.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, hudanalyse, dybderens, ret af bryn, massage (ansigts, nakke, hals, decollete, hovedbund, hænder), specielt tilpasset maske, afsluttende cremer.
Varighed: 60 min.

DYBDERENSENDE ANSIGTSBEHANDLING

Her ligger det primære fokus på dybderens af huden. Er god til at bruge ind i mellem de øvrige ansigtsbehandlinger, til fjernelse af milier eller aknebehandling, hvor massage af ansigtet vil gøre for ondt.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, hudanalyse, dybderens, maske, afsluttende cremer.
Varighed: 45 min.

WELLNESS ANSIGTSBEHANDLING

Ønsker du ren velvære uden pressen og udtrækning af eventuelle urenheder, er denne behandling det perfekte valg. Her kommer der stadig styr på din hud, men det hele bliver gjort i ren afslappelse, som gør du næsten kan sove dig igennem den.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, hudanalyse, massage, maske, afsluttende cremer.
Varighed: 45 min

MINI DIAMANTSLIBNING

Denne behandling bruges i et allerede fastsat kurforløb. Denne vil ikke være at anbefale alene eller som første behandling, da den ikke giver huden nok til at få etableret en god base. Diamantslibning er god mod ar, pigmentforandringer, forhornet hud og giver en fantastisk udstråling og bedre optagelse af dine hjemmepleje produkter.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, diamantslibning, ret af bryn, specielt tilpasset maske, afsluttende cremer.

Varighed: 45 min.

LUKSUS DIAMANTSLIBNING

Skal du have det absolut bedste for både dig og din hud, så er det klart her du skal lande. Du bliver afstresset og forkælet i stor stil. Din hud bliver som fornyet og optimeret på alle punkter og du kommer til at gå strålende herfra med en rolig og afstresset energi gennem kroppen.

Wellness rygmassage, dobbelt rens, peeling, hudanalyse, diamantslibning, dybderens, ret af bryn, massage (ansigt, nakke, hals, decollete), specielt tilpasset maske, afsluttende cremer.
Varighed: 90 min

ULTRA KONCENTRERET SYREPEELING

Denne behandling er for dig, som ønsker en mere ensartet og sund hud. Det er en høj-koncentrationssyre peeling med 20% glykolsyre til en komplet fornyelse af huden. Hudtonen bliver synligt mere jævn og klar og hud teksturen bliver mere ensarten og fin. Denne glykolsyre behandling ødelægger IKKE hudens naturlige pH værdi, da pH værdien ligger mellem 3,52 – 3,98 for en sikker og effektiv peeling. Giver optimal cellefornyelse og reducering af rynker og hyperpigmentering, samt en mere ensartet og sund hud at se på.

DermaOxy OXYGENBEHANDLING

Oxygenbehandlingens antiaging effekt:

– Stimulerer produktionen af kollagen
– Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet
– De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis
– Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron
– Synligt resultat 20 min efter behandlingen.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, oxygenbehandling, afsluttende cremer.

Varighed: 50 min.

DermaOxy OXYGENBEHANDLING INKL. HALS OG DECOLTE

Ved en oxygenbehandling tages der brug af ilt under tryk til at puste
nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis – hvor
de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn.

Først anvendes der en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt
tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Efterfølgende ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti-ageing effekt. Dette sikre at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, oxygenbehandling, afsluttende cremer.

Varighed: 60 min.

ULTIMATIV ANTIAGE INKL. DIAMANTSLIBNING, OXYGENBEH. OG LYSTERAPI

Skal du have det bedste af det bedste, med størst mulig optagelse i huden og forbedring af hudkvalitet er denne behandling absolut et must.
Du får både antiage oxygenbehandling, med ved at benytte en diamantslibning inden oxygen, sikrer vi den bedste optagelse og indtrængning i huden af det plejende serum. Den afsluttende lysterapi virker ved at huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder, under en specifik
intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere hudens celler. Lyset bliver specielt tilpasset din hudsbehov (anti-age/rødme/acne/pigmentforandring/kollagen produktion).
 

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, diamantslibning, oxygenbehandling, lysterapi, afsluttende cremer.

Varighed: 75 min.

ULTIMATIV ANTIAGE INKL. DIAMANTSLIBNING, OXYGENBEH. OG LYSTERAPI (+ HALS OG DECOLTE)

Hvad nytter det at du er udglattet og fugtboostet i ansigtet, hvis din hals og decolte ikke følger med?
Vores hals og decolte er tynd og sart lige som huden i ansigtet og bliver udsat for samme mængde UV-stråling, vind og forurening som vores ansigt og har derfor brug for præcis samme pleje.
Når du har din hudpleje rutine derhjemme skal hals og decolte også renses af og have creme, så hvorfor ikke også din ansigtsbehandling. Specielt hvis vi arbejder intenst på antiage, så lad os sørge for at vi roligt kan gå med v-halsede bluser.
 

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, peeling, diamantslibning, oxygenbehandling, lysterapi, afsluttende cremer.

Varighed: 90 min.

LYSTERAPI ANSIGTSBEHANDLING

LED lys behandling er en effektiv og sikker behandlingsmetode, som giver en glat og smuk hud, samt stimulerer hudens celleproduktion. Lysterapien gode effekter:

– Stimulerer kollagen produktion og elastin fibre
– Styrker lymfe- og blodcirkulation
– Modvirker akne og virker anti-inflammatorisk
– Giver synligt resultat efter få behandlinger

For bedste resultat anbefales et kur forløb på 6-8 behandlinger, med min. 1x ugen, gerne 2x ugen.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, serum/maske, lysterapi, afsluttende cremer.

Varighed: 25 min.

MICRONEEDLING ANSIGTSBEHANDLING

Færre rynker, udviskede ar og pigmenteringer. Udglattet, opstrammet og udjævnet hud. Skal du se resultater, så er det klart her de sker!
Microneedling er en behandling der er meget mere klinisk og resultat orienteret end normalt. Det foregår ved at vi på afsprittet hud kører med en skinpen, som har en masse små nåle, hen over huden, som laver en masse så huller. Disse huller bliver små gange til at den udvalgte serum kan trængte bedre og stærkere ned i huden. Samtidig gør alle de små huller at huden begynder at reparerer sig selv og derved danner en masse ny collagen. Der medfølger en plejende olie til de første 48 timer efter behandlingen, og en maske der skal bruges samme aften som behandlingen er foregået.

Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, afspritning, microneedling af ansigt, beroligende maske.
Varighed: 50 min

OBS: Behandlingen foregår uden bedøvelse.

MICRONEEDLING OMRÅDEBEHANDLING

Er det kun i et specifikt område du føler du vil rette op på et problem, så er det en område behandling vi laver. Det kan f.eks. være øjne + nasal linjen, pande + bekymringsrynken eller munden + nasal linjen. Behandlingen indeholder: Dobbelt rens, afspritning, microneedling af valgte område, beroligende maske. Varighed: 20 min OBS: Behandlingen foregår uden bedøvelse.
IMG_8836
75A1E780-39BB-46D4-8177-19B1135587FA