Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Logo-02

Permanent Makeup

Permanent makeup

I klinikken udfører vi ombre brows og powder brows. Det er 2 former for bryn, som ligner meget hinanden. Powder brows laves som en ensartet skygge i hele brynet, ofte med en blød og pixeleret yderkant og med mest pigment igennem midten af brynet.
Ved ombre brows laves den lidt mere moderne teknik, hvor farven bliver lysere og lettere ind mod næsen, ofte med en mere markeret yderkant, nederst i brynet og på halen. Det er primært også den form man ser mest i makeuppens verden.

 

Som mikropigmentist arbejder vi ikke lige så dybt i huden som en almindelig tatovør, og det er derfor du skal have din bryn opfrisket ca. hver 1-1,5 år, for at holde farveniveauet og formen ved lige.

Teknikken er med maskine, og bliver også kaldet for skyggebryn/shading.

Semipermanent makeup pigmenter er lavet til at forsvinde igen, hvis man ikke får det opfrisket. Derfor vil pigmentet i huden lige så stille fade ud – der kan dog i nogle tilfælde sidde farverester i huden i op til 10 år.

 

Minimum 24 timer inden til behandling, skal du komme ned i klinikken til en konsultation. Vi snakker sammen om dine ønsker og forventninger, samt gennemgår evt. kontraindikationer i forhold til selve behandlingen. Dette er blot en kort samtale der skal sørge for at du føler du ved hvad du går ind til og er sikker i din sag omkring behandlingen.

 

Alkohol, euforiserende stoffer og aspirin må ikke indtages lige op til behandlingsdagen.

Naturmedicin, så som ginseng, fiskeolie og ingefær kan give øget blødningstendens og bør så vidt muligt undlades i dagene op til behandlingen.

Vi starter med at du gennemgår nogle papirer vedrørende dit helbred, kontraindikationer som at vi gennemgår behandling samt heling sammen igen, så vi er sikker på at du er indforstået med forløbet. Det er vigtigt at du oplyser korrekte informationer, af hensyn til sikkerheden ved din forestående behandling.

 

 

Der vil være en grundig opmåling af dine bryn, som til sidst bliver skriftlig godkendt af dig, når vi begge er enige om den rette form. Selve omridset af brynene vil blive tatoveret først og derefter vil du få bedøvelse på der virker under resten af behandlingen.

Du vil umiddelbart være hævet og rødmosset efter end behandling. Farven fremstår mørk og markant, og er ikke at sammenligne med det helede resultat. Hævelsen og rødmen vil lægge sig i løbet af 1-2 dage. Farven vil blive mørkere og mere markant i de efterfølgende dage, grundet helingsprocessen, oxidering af farve og dannelsen af sårskorpe. Farven vil falme med ca. 40%, så forhold dig rolig og afvent det endelige resultat. Der må under ingen omstændigheder pilles i skorpen, eller smøres nogle former for creme på. Det kan resultere i tab af for meget farve og i værste fald ar dannelse.

 

Efter 4-10 dage vil sårskorpen gradvist falde af i små flager, og dine bryn kan lige så stille se meget lyse ud, hvilket kan give en fornemmelse af at farven pludselig er væk. Det skyldes at huden er helt ny og derfor mere lyserød. Huden skal have lov til at genopbygge sig selv til normal tykkelse, før at man kan se farven rigtigt igen.

 

Den komplette heling tager 4-6 uger afhængig af hudtype, helbred, livstil og alder. Det er først ved endt heling af man kan se den endelige farve. Samtidig er det også her at vi kan se hvor farven er mistet, hvor meget af farven der er forsvundet og hvor der skal bygges mere op. Permanent makeup er et behandlingsforløb på MINIMUM 2 behandlinger, hvor anden behandling er indenfor 6-8 uger. For nogle skal der en 3. og måske en 4. behandling til, det afhænger igen af hudtype, livstil, helbred og alder.

Hos Maribella Beautyspot er din første betaling derfor indeholdende både 1. og 2. behandling, af sikkerhed for at du for minimum 2 behandlinger, og derved bedst mulighed for et godt slutresultat.

 • Tendens til kleoid ardannelse
 • Lupus (reumatisk sygdom)
 • Psoreasis i det område der behandles (hudsygdom)
 • Lchtiosis (Hudsygdom)
 • Kræft (der skal forelægge godkendelse fra lægen, og man skal være indforstået med at det er på eget ansvar, hvis behandlingen udføres på trods af sygdom)
 • Ehler-Danlos syndrom (bindevævssygdom)
 • Blodfortyndende medicin (konferer med lægen, hvis man evt. kan stoppe nogle dage op til behandlingen)
 • Botox eller Filler inden for 2 måneder inden behandling
 • Brug Roaccutane
 • Gravid og/eller ammende
 • Betændelsestilstand i kroppen eller feber
 • Anvendelse af brynserum (Skal stoppe brug 3 dage inden, og igennem hele helingsprocessen.
 • Jeg er ikke gravid
  Jeg er ikke under medicinsk behandling (diabetes, højblodtryk, HIV-virus, Hepatitis B og C virus, kemo behandling og m.m.)
 • Jeg har ikke oplevet allergisk reaktion overfor hårfarve eller farvning af vipper og bryn.
 • Jeg ikke har oplevet nogle former for allergisk reaktion over farver og makeup på ansigtet.
 • Jeg er over 18 år gammel.
 • Hvis jeg får allergisk reaktion overfor semi-permanent makeup, kan jeg ikke lægge ansvaret overfor behandleren.
 • Jeg har ikke fået fillers, restylane og botox indenfor de seneste 2 måneder.
 • Hvis min hudtype danner nemt keloid ar ved let hudafskrabning, kan jeg også risikere at få let ardannelse ved semi-permanent makeup. 
 • Efter behandlingen er jeg selv ansvarlig for, at holde behandlingsområdet rent, samt holde den gode hygiejne, idet behandleren ikke kan stå ansvar for infektionen.
 • Semi-permanent makeup er en blivende behandling i cirka 2-4 år, og derfor godkender jeg optegningen før behandleren begynder at pigmentere.
 •  
 • Jeg er helt klar over denne information og giver mit samtykke til behandling med alle dets krav og konsekvenser. 

Som registret tatoveringssted skal vi udlevere information til forbrugerne om bl.a. risici ved tatovering, inden tatoveringen udføres.

Denne blanket vil blive udleveret fysisk ved din konsultation. Og ellers kan du hente den her:

IMG_6576_Facetune_28-10-2021-21-25-23