Vipper og Bryn

 

For et naturligt boost af skønhed, gør farvning af bryn og vipper utrolig meget. Det lader os forskønne os selv på en naturlig måde, samtidig med at vi kan vågne op endnu smukkere.

Jeg benytter produkter fra Refectocils, som er en af de mest benyttede produkter til farvning af vipper og bryn på markedet. Jeg tilpasser farven specielt til dig, så man får det mest harmoniske look.

Der kan sagtens være en smule restfarve som aftager indenfor 24-48 timer efter behandlingen.

Brynene bliver rettet med voks og pincet.

Lash Lift er til dig der vil have det allerbedste ud af dine egene vipper. Det er en kemisk behandling der laver et semi-permanent vippebuk der holder i 6-8 uger. De fleste kommer hver 4./5. uge til en opfriskning, for at holde det ved lige.

Brow Lift går vi ind og korrigerer retningen på brynhårene og skaber herved mere volume og god form på brynet. Selv sparsomme bryn kan få noget ud af behandlingen. Brynene farves med vippefarve og rettes til.

Brow Henna er den nyeste trend inden for bryn. Det er en brynfarve som har en holdbarhed på huden i 1-2 uger og 6-8 uger på hårene. Dine bryn bliver derved farvet og stylet så huller udfyldes og brynmakeup kan undværes -specielt de første uger, hvor farven sidder på huden. Brynene bliver mål op med snor og indrammet inden start, så det bliver en harmonisk look du ender ud med.