fbpx

Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Lash Lift Brow Lift Brow Henna Farve/Ret af Vipper & Bryn

FORKÆL DIG SELV MED FARVNING ELLER LØFT

For et naturligt boost af skønhed, gør farvning af bryn og vipper utrolig meget. Det lader os forskønne os selv på en naturlig måde, samtidig med at vi kan vågne op endnu smukkere.

Jeg benytter produkter fra Refectocils, som er en af de mest benyttede produkter til farvning af vipper og bryn på markedet.

Jeg tilpasser farven specielt til dig, så man får det mest harmoniske look. 

Der kan sagtens være en smule restfarve som aftager indenfor 24-48 timer efter behandlingen.

Brynene bliver rettet med voks og pincet.

LIFTS

FARVE

Lash Lift

Er til dig der vil have det allerbedste ud af dine egene vipper. Det er en kemisk behandling der laver et semi-permanent vippebuk der holder i 6-8 uger. De fleste kommer hver 4./5. uge til en opfriskning, for at holde det ved lige.

Brow Henna

Er den nyeste trend inden for bryn. Det er en brynfarve som har en holdbarhed på huden i 1-2 uger og 6-8 uger på hårene. Dine bryn bliver derved farvet og stylet så huller udfyldes og brynmakeup kan undværes -specielt den første uge til to, hvor farven sidder på huden. Brynene bliver målt op med snor og indrammet inden start, så det bliver et harmonisk look du ender ud med.

Dette kan for nogle være en måde at se hvordan de ville have det med PMU.

 

Brow Lift

Her går vi ind og korrigerer retningen på brynhårene og skaber herved mere volume og god form på brynet. Selv sparsomme bryn kan få noget ud af behandlingen. Brynene farves med vippefarve og rettes til.

Farve af vipper eller bryn

Vi bruger Ellebana Profusion i klinikken, den giver nogle flotte og naturlige farver, hvor vi har mange kombinationer, hvilket gør at vi nemt kan tilpasse farven lige præcis dig. Den holder i op til 6 uger, hvilket er mere end den normale. Den efterlader heller ikke så meget farve på huden, hvilket gør at man ikke føler at det tager 2-3 dage før man finder sig tilrette med farven.

 1. Kom uden makeup til din behandling. Har du fjernet makeup med en olieholdig makeupfjerner inden behandlingen, skal det være min. 2 timer inden, hvis der skal være garanti for at det ikke påvirker holdbarheden.
 2. Undgå gerne for meget koffein inden, da det hos nogle kan give rystelser på øjnene, hvilket giver en langsommere påsætning i forhold til korrekt isolation af vipper.
 3. Glæd dig til at få en afslappende lash-nap. Det er 100% tilladt at falde i søvn under behandlingen hos os 😉
 1. Undgå Solarium og hårfarvning, samt at rede dem for ofte med en børste.
 2. Undgå meget vand på vipperne. Også damp i forbindelse med fx dampbad.
 3. Undgå træning eller andre fysiske udfoldelser, hvor man sveder.
 • Undgå at bruge vat og vatpinde på vipperne, da de små fibre kan sætte sig i dine extensions.
 • Børst vipperne dagligt med en ren børste. Du får udleveret en børste til behandlingen.
 • Lad så vidt muligt vipperne og øjenomgivelser være, således der hverken pilles, rykkes, gnides og hives i vipperne. Det ødelægger både dine naturlige hår og extensions.
 • Brug aldrig vandfast mascara eller makeup fjerner med olie på vipperne, da olien vil påvirke bindingen af limen.
 • Brug ikke vippe bukker eller curler.
 • Vask vipperne hver dag og især efter træning, da sved kan være med til at give en dårligere binding. Brug en vippe shampoo, så vipperne får fjernet alle fedtstoffer, der kan påvirke bindingen af limen, det giver en bedre holdbarhed.
 • Når vipperne er våde duppes de tørre med en serviet eller toiletpapir.
 • Opfyldning anbefales hver 3. uge (stor opfyldning), for at holde det fyldige look.
 • Brug en vippebalsam for bedre holdbarhed og optimal pleje og fugt til dine vipper og extensions.
 • Benyt kun vippeserum der er godkendt til at benytte sammen med dine extensions, så de ikke ødelægger holdbarden. Spørg din vippetekniker til råds.

HER SKAL KIM SKRIVE EN TEKST!!

IMG_4355
IMG_0074_Facetune_29-10-2020-21-12-07