Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Logo-02

Lash Lift Brow Lift Farve/Ret af 
Vipper & Bryn

STYRK DIN SKØNHED VED SIMPELT FARVE ELLER LASHLIFT

For et naturligt boost af skønhed, gør farvning af bryn og vipper utrolig meget. Det lader os forskønne os selv på en naturlig måde, samtidig med at vi kan vågne op endnu smukkere.

Jeg benytter produkter fra Refectocils, som er en af de mest benyttede produkter til farvning af vipper og bryn på markedet.

Jeg tilpasser farven specielt til dig, så man får det mest harmoniske look. 

Der kan sagtens være en smule restfarve som aftager indenfor 24-48 timer efter behandlingen.

Brynene bliver rettet med voks og pincet.

LIFTS

FARVE

Lash Lift

Er til dig der vil have det allerbedste ud af dine egene vipper. Det er en kemisk behandling der laver et semi-permanent vippebuk der holder i 6-8 uger. De fleste kommer hver 4./5. uge til en opfriskning, for at holde det ved lige.

Farve af vipper eller bryn

Vi bruger Ellebana Profusion i klinikken, den giver nogle flotte og naturlige farver, hvor vi har mange kombinationer, hvilket gør at vi nemt kan tilpasse farven lige præcis dig. Den holder i op til 6 uger, hvilket er mere end den normale. Den efterlader heller ikke så meget farve på huden, hvilket gør at man ikke føler at det tager 2-3 dage før man finder sig tilrette med farven.

Brow Lift

Her går vi ind og korrigerer retningen på brynhårene og skaber herved mere volume og god form på brynet. Selv sparsomme bryn kan få noget ud af behandlingen. Brynene farves med vippefarve og rettes til.

  1. Kom uden makeup til din behandling. Har du fjernet makeup med en olieholdig makeupfjerner inden behandlingen, skal det være min. 2 timer inden, hvis der skal være garanti for at det ikke påvirker holdbarheden.
  2. Glæd dig til at få en afslappende lash-nap. Det er 100% tilladt at falde i søvn under behandlingen hos os 😉
  1. Undgå mascara de første 24 timer, ved mindre det er vores Ellevate mascara som er lavet specielt til  vipper efter lashlift
  2. Undgå meget vand på vipperne. Også damp i forbindelse med fx dampbad.
  3. Undgå træning eller andre fysiske udfoldelser, hvor man sveder.
  4. Sov ikke med hovedet i puden. De første 24 timer sætter vipperne sig stadig efter behandling, og konstant tryk fra puden kan rykke på retningen af vipperne.
  • Brug en vippebalsam for bedre holdbarhed og optimal pleje og fugt til dine vipper og extensions.
  • Benyt kun vippeserum der er godkendt til at benytte sammen med dine extensions, så de ikke ødelægger holdbarden. Spørg din vippetekniker til råds.
  • Brug ikke vippe bukker eller curler.
Aflysning af din tid skal ske minimum 24 timer før påbegyndt tid. Ved for sent afbud faktureres 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse faktureres 100% af behandlingens pris.
IMG_4355
IMG_4570_Facetune_23-05-2021-18-00-12