Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Logo-02

Om os

Maria - Klinikansvarlig

Maribella Beautyspot er stiftet af Maria Weirauch. Maria er uddannet som lægeeksamineret kosmetolog og vippetekniker/lash stylist (2015), Elleebana lashlift stylist(2020). Derud over har hun et hav af ekstra kurser i f.eks. CND Shellac, CND Plexigel, Lash Retention, Brow & Lashlift, samt en masse special kurser i de forskellige hudplejebrands der har været arbejdet med, og hun bliver ved med at dygtiggøre sig så meget hun kan dag for dag. Maria blev uddannet i 2015, men har arbejdet i beauty branchen siden 2009. Hendes mange årige erfaring giver hende en masse viden med i bagagen, også fra andre synsvinkler end bag briksen. Hun er perfektionist til fingerspidserne, hvilket tydeligt afspejler sig i hendes arbejde på briksen. Maria er privat mor til 3 (pseudotrillinger) og bor med sin mand i hus i Slangerup.

Kosmetolog og Vippetekniker - Luna

Luna er uddannet kosmetolog fra 2018 samt uddannet vippetekniker i single lashes metoden fra 2019. Hun er også uddannet shellac og plexigel behandler, samt voksspecialist i flere vokssystemer. Hun er samtidig erfaren i vores specialbehandlinger såsom; microneedling, dermaoxy oxygenbehandling, lysterapi og diamantslibning.

Lene - CND Negletekniker

Lene er under uddannelse som CND Master, hvilket betyder at hun skal igennem alle deres uddannelser inden for Gele og Akryl. Hun er i øjeblikket uddannet i Gele som hun udfører i klinikken.
Lene er selvstændig i klinikken, med fuldtidsarbejde ved siden af, hvilket gør at du i booking systemet primært ser ledige lørdage. Hun er fleksibel, så hvis der skulle komme ønsker om andre dage/tider, så endelig skriv eller ring til os.

Selvstændig Zoneterapeut og Massør - Cianne

Cianne er uddannet RAB godkendt zoneterapeut. RAB=Registreret Alternativ behandler. Desuden er hun også uddannet og har kurser i øreakupunktur, baby/barn zoneterapi/massage, kost, vitaminer og mineraler, neuromuskulær terapi samt psykologi. Hun brænder for sit fag og det betyder meget for hende, at kunne give den rette behandling, som passer netop til dine behov.