Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Logo-02

Om os

Maria - Klinikansvarlig

Maribella Beautyspot er stiftet af Maria Weirauch. Maria er uddannet som lægeeksamineret kosmetolog og vippetekniker/lash stylist (2015), Elleebana lashlift stylist(2020). Derud over har hun et hav af ekstra kurser i f.eks. CND Shellac, CND Plexigel, Lash Retention, Brow & Lashlift, samt en masse special kurser i de forskellige hudplejebrands der har været arbejdet med, og hun bliver ved med at dygtiggøre sig så meget hun kan dag for dag. Maria blev uddannet i 2015, men har arbejdet i beauty branchen siden 2009. Hendes mange årige erfaring giver hende en masse viden med i bagagen, også fra andre synsvinkler end bag briksen. Hun er perfektionist til fingerspidserne, hvilket tydeligt afspejler sig i hendes arbejde på briksen. Maria er privat mor til 3 (pseudotrillinger) og bor med sin forlovede i hus i Slangerup. Maria er også selvlært makeupartist, hvilket hun har kørt med freelance til bryllupper og brugte det en del i sin tid i både Matas og Magasin. Hun har også haft egen youtube kanal med beauty content, som livet som mor til små børn satte på pause.

Selvstændig Zoneterapeut og Massør - Cianne

Cianne er uddannet RAB godkendt zoneterapeut. RAB=Registreret Alternativ behandler. Desuden er hun også uddannet og har kurser i øreakupunktur, baby/barn zoneterapi/massage, kost, vitaminer og mineraler, neuromuskulær terapi samt psykologi. Hun brænder for sit fag og det betyder meget for hende, at kunne give den rette behandling, som passer netop til dine behov.

Lene - CND Negletekniker

Lene er under uddannelse som CND Master, hvilket betyder at hun skal igennem alle deres uddannelser inden for Gele og Akryl. Hun laver i øjeblikket Gele i klinikken, men på sigt bliver Akryl også en mulighed.
Lene er selvstændig i klinikken, med fuldtidsarbejde ved siden af, hvilket gør at du i booking systemet primært ser ledige lørdage. Hun er fleksibel, så hvis der skulle komme ønsker om andre dage/tider, så endelig skriv eller ring til os.
Lene bor i Jyllinge med sin mand og deres søn.