Maribella Beautyspot er stiftet af Maria Weirauch. Maria er uddannet som lægeeksamineret kosmetolog og vippetekniker/lash stylist (2015), Elleebana lashlift stylist(2020). Derud over har hun et hav af ekstra kurser i f.eks. CND Shellac, CND Plexigel, Lash Retention, Brow & Lashlift, samt en masse special kurser i de forskellige hudplejebrands der har været arbejdet med, og hun bliver ved med at dygtiggøre sig så meget hun kan dag for dag.

Maria blev uddannet i 2015, men har arbejdet i beauty branchen siden 2009. Hendes mange årige erfaring giver hende en masse viden med i bagagen, også fra andre synsvinkler end bag briksen. Hun er perfektionist til fingerspidserne, hvilket tydeligt afspejler sig i hendes arbejde på briksen.

Maria er privat mor til 3 (pseudotrillinger) og bor med sin forlovede i hus i Slangerup. Maria er også selvlært makeupartist, hvilket hun har kørt med freelance til bryllupper og brugte det en del i sin tid i både Matas og Magasin. Hun har også haft egen youtube kanal med beauty content, som livet som mor til små børn satte på pause.

Sanne er uddannet lægeeksamineret kosmetlog v. Cidesco i 2008. Hun har 13 års erfaring i klinik, både store og små.
Hun har speciale i at behandle linjer/rynker, pigmentforandringer, acne, rosacea, men er også skarp når det drejer sig om vedligeholdelse og generel hudforbedring.
Derudover er hun specialist i voks behandlinger og microneedling behandlinger.
Sanne har altid et smil på læben og har et helt fantastisk smittende humør.
Privat er Sanne mor til Emil på 2 år og gift med hans far. De er bosat i hus i Kirke Hyllinge.

Cianne er uddannet RAB godkendt zoneterapeut. RAB=Registreret Alternativ behandler.
Desuden er hun også uddannet og har kurser i øreakupunktur, baby/barn zoneterapi/massage, kost, vitaminer og mineraler, neuromuskulær terapi samt psykologi.

Hun brænder for sit fag og det betyder meget for hende, at kunne give den rette behandling, som passer netop til dine behov.

Maribella Beautyspot

Mail: info@maribella.dk
SMS: 51248785
CVR: 41109939

Jernbanegade 23
3600 Frederikssund