Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen Vedr. Permanent Make-up

Logo-02

IQ Beauty Creme 50 ml

IQ Beauty Creme er en beroligende og intensivt fugtgivende creme, som er udviklet i samarbejde med IQ Ality. Den er perfekt til at anvende efter PMU, Microblading eller på områder, der er særligt tørre, såsom hænder, fødder og albuer.

Cremen indeholder nærende ingredienser, som giver huden den pleje og fugt, den har brug for. Den er specielt udviklet til at lindre kløe og irritation og kan anvendes på alle aldre.

IQ Beauty Creme er også velegnet til daglig brug og kan anvendes op til flere gange om dagen på områder, der trænger til ekstra fugt og pleje. Efter rens med IQ Beauty Foam, kan cremen også anvendes i ansigtet for at opnå en blød og jævn hud.

For at anvende cremen efter PMU eller Microblading, anbefales det at smøre et tyndt lag på det behandlede område flere gange om dagen, indtil huden er helet. Cremen er også ideel til at anvende frit på kroppen og skal blot smøres let ind i huden for at opnå den bedste effekt. IQ Beauty Creme er produceret på dansk jord og er et must-have produkt til alle, der ønsker en smuk og velplejet hud.

99,00 kr.

25 på lager